OLEJ SOJOWY (SUROWY) | Dodatek natłuszczowy

3.60 

Olej sojowy (surowy) – rodzaj oleju roślinnego wytwarzany przez tłoczenie ziaren soi zwyczajnej. Prowadzimy sprzedaż oleju sojowego surowego luzem, który jest doskonałym dodatkiem do natłuszczania pasz. Jest również stosowany w przemyśle spożywczym, kosmetycznym, chemicznym i jako biopaliwo.

Cena: 3600 zł/tona;

Podana jest cena brutto i częściowo nie obejmuje wszystkich kosztów dostawy na terenie kraju;

Dostępność: Na zamówienie;

Termin realizacji: 7-10 dni roboczych;

Jeżeli są Państwo zainteresowani zamówieniem ilości hurtowych prosimy o kontakt drogą elektroniczną lub o kontakt telefoniczny.